dillinger objavljeno: 3. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 3. siječanj 2008. Znam da je ova tema već objavljena ali mi nitko nije poslao ništa pa bih molio sljedeće već napisano Pozdrav svima, ponizno bi zamolio presude na mail, chege55@hotmail.com dosta je hitno. tnx svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
chups odgovoreno: 6. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2008. I ja bih se također pridružio skrušenoj molbi kolege, te Vas ljubazno i iskreno zamolio da mi pošaljete presude (i to mogućnosti onakve pravne problematike kakve se i pojavljuju na ispitu) i to iz KP-a I GP-a.. Bio bih Vam neizmjerno zahvalan... također, poneka opaska vezana uz pisanje presuda i sl., uvijek dobro dođe, jer nekako mi se čini da o tome slabo tko piše, a ipak je to preduvjet da bi se pristupilo usmenom dijelu.. Hvala do neba! Mail je: kcupic007@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natila odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. I ja bih najljepše zamolila da mi netko od kolega pošalje presude.. Hvala.. Mail je : potraga76@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Doli odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Pridruzujem se molbama za presude... Unaprijed hvala! Mail je: koor_3@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lenka odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Također molba za presude... Hvala svima!!! Mail: stojnica@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frida odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. još jedna molba, a mail je tonka.st@gmail.com hvalaaa! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
roza odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Zamolila bih kolege/kolegice ako netko ima presude koje se koriste na pravosudnom da ih digne na neki link pa da bi ih mogli skinuti. Unaprijed zahvalna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
karmelah odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Molim i meni na mail airnikola@yahoo.com . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natila odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Da li je netko možda pribavio presude Molim neka mi pošalje na mail: potraga76@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natila odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. hitno presude Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.