Jump to content

Odštete za ozljede na radu


TomislavK

Preporučene objave

Ili recimo, budući ti puno okolišaš, a nikako da daš konkretne podatke o čemu se radi....recimo da će i drugima puno pametnijima izgledati da pokušavaš izvući nešto na što nemaš pravo....ne može biti "određeni stupanj odgovornosti poslodavca", to ti je kao biti malo trudan. Ili je odgovoran ili nije. Uostalom, o ozljedi se morao odmah sastaviti zapisnik, zvati inspekcija, bla, bla...ako to nije sprovedeno, ništa. Osim ako nađeš svjedoke (koji se boje za svoj posao, pa opet ništa). Moje ti je iskustvo iz prakse da će te "pojesti" ako iole pokušaš nešto izvesti. Mislim, nitko ti neće dati novce samo tako, ni poslodavac (odšteta) ni država (invalidnina).

Ako si zbilja u pravu, traži svoje. Nažalost, poslodavci danas malo daju na sigurnost radnika. Ali ako nisi, ni ne pokušavaj muljati, izvući ćeš deblji kraj. Pa ti kako hoćeš. Ili napiši točno o čemu se radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hm postupak je još u tijeku pa ne bih htio o detaljima....

 

Stupanj odgovornosti smatram da je velik ako bi se uzelo u obzir da stroj(evi) s kojima se rukovalo nisu bili atestirani.

 

A ja ne pokušavam izvući novce koko ti to navodiš nego pokušavam dovesti do najboljeg rješenja za sebe i obitelj budući da nisam siguran koliko ću biti sposoban raditi i time prehranjivati obitelj jewr mi je kičma u banani.

Onaj tko je ovo prošao znat će o čemu govorim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija