perica7 objavljeno: 7. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. siječanj 2008. zna li tko kada će ići isplata zaostatka za razliku mirovine za one koji imaju pravo na to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 7. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2008. Malo sutra ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
9a2us odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. navodno kažu u 2 mjesecu ove godien..ako se sjetiš tako smo dobili i prošl egodien razliku... daj bože Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kratki odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. kada će biti isplata zaostataka to nezna nitko pa ni oni u mirovinskom,može biti sutra a može i malo sutra. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Evo baš danas neki moji poznanici govore da je bilo u meti prije dva tri tjedna(ja je nisam gleda) i da je rečeno da će zaostaci za 2006.god biti do 15.01.2008.god. Daj bože Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mouse odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Tako sam i ja nešto čuo , ali nisam gledao tu "Metu" gdje se o tome govorilo .... 22.12. 2007 Vjerovatno prije bude neka obavjest na mirovinskom ili ministarstvu branitelja .... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 18. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2008. Najnovije izvješće imate na stranici MOBMS-a u postu od dodjeli stanova u Vukovaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 26. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. U "Meti" je ministrica izjavila da dug za 2006 i 3 mjeseca 2007 će biti isplaćen u ožujku kad se donese proračun jedino nezna datum u 3 mjesecu. Evo to je najnovija informacija iz "Mete" koja trenutno ide na 1. kanalu HTV-a. Bog! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.