Jump to content

Bahatost referenata za izdavanje lokacijske dozvole


Gogy

Preporučene objave

Dobro jutro Gogy....bahatost referenata i ono drugo je uobičajena stvar u Državnim upravama, iako ima među njima i svaka im čast korektnih, poštenih i ljubaznih referenata -izuzeci.

No to sve ide na dušu RH i toliko poželjne reforme državne uprave i antikorupcijskih programa i akcija, reforme pravosudja i drugo. :-?:-D

Lokacijske bi se trebale po Zakonu izdati u roku od 30dana a najviše 60dana od dana podnošenja zahtjeva, no referenti u državnoj upravi računaju taj rok od dana kompletiranja zahtjeva odnosno od dostave i posljednjeg dokumenta u svezi zahtjeva.

No istovremeno isti ti referenti zanemaruju jedan članak u starom zakonu o gradnji da su dužni u roku od 8 dana od podnošenja zahtjeva obavjestiti podnosioca zahtjeva kaj još nedostaje uz zahtjev.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

najavite se kod procelnika, naoruzajte se strpljenjem, odgovorima, argumentima, dokumentacijom, suglasnostima i sl....

 

dokazite da je predana sva dokumentacija, jedan savjet svima, kad predajete zehtjeve ili ih dopunjujete, urudzbirajte ih zajedno sa popisom istih, onda nema nisam primili ili nema u predmetu!

 

inace sad su svi u PMS-u jer se mijenja nadleznost sluzbi pa je to malo zbunjola, pitajte na zuipaniji ili gradu ko je sad nadlezan i ko vodi sluzbu....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija