princeza3 objavljeno: 12. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2008. Moj otac nikada nije placao alimentaciju za mene. Sada sam odrasla i zanima me dali odluka o naplati alim. zastarijeva? Imam li pravo traziti sada sve zaostatke? Dali postoji zakonska osnova, da mi se to nekako nadoknadi u ostavini (jesam nasljednik)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. pretpostavljam da je otac u međuvremenu umro, ako sam dobro razumio da je riječ o ostavini iza njega...ako je stvarno tako mislim da ne možete naplatiti alimentaciju. drugačije bi bilo da ste protiv oca za života pokrenuti postupak za isplatu alimentacije, ali kako se čini da niste ništa od toga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
princeza3 odgovoreno: 13. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2008. Hvala na odgovoru! Znala sam da bi ga mogla tuziti za zivota, ali nisam, imao je malu placu, nisam pohlepna i nisam mu htjela praviti problema. No sada kada njegova zena zeli da se odreknem nasljedstva,a da me ona isplati koliko ona smatra da mi pripada, ovo mi je vazan podatak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.