Mik... objavljeno: 23. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2008. prije gotovo godinu dana zaustavili me presretači i pisali prekršajni nalog za brbljanje na mobitel u vožnji. prekršajni nalog sam slučajno zagubila i zaboravila na njega, nisam pisala prigovor niti sam platila 500 kn. do danas mi nije stigla nikakva obavijest u vezi toga. ima i netko iskustva u takvom slučaju, može li se dogoditi da mi ne stigne nikakva kazna ili nalog za plaćanje kazne (što li već je)? što ustvari mogu očekivati? thanx unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. budući se niste žalili na nalog, bit ćete pozvani od nadležnog suda na izvršenje kazne, te ćete se moći izjasniti o načinu izvršenja neplaćene novčane kazne. mogućnosti su:rad za opće dobro na slobodi, plaćanje ili zatvor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mik... odgovoreno: 23. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. hvala na odgovoru :hvala: znači, naplata ipak stiže... :tuzan: samo me još zbunjuje to vrijeme...koliko im treba da me pozovu na izvršenje sankcije... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. nažalost to vam ne mogu reći. mirni ćete biti kad i ako nastupi zastara. a dotada, ako ste radoznali i nestrpljivi, se možda javite sudu....pa priupitate....???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.