hitman objavljeno: 24. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2008. zadnje zvanje u mup-u imao sam samostalni narednik.po zadnjim pravilnicima vidim da toga zvanja više nema.pošto oćekujem prelaz iz starosne u invalidsku mirovinu,koje zvanje ili čin mi pripada.napominjem da imam hrv,dragovoljac? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 27. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2008. nisi naveo podatke,koju invalidsku mirovinu..dali o pravima hrvatskih branitelja...morao si valjda onda dobiti i neki omjer rat-mir... a činovi idu zadnji u mirovinskom radi obračuna mirovine...imaš pravo na čin koji si obnašao tijekom službe,preveden u vojni čin Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 27. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2008. ..... ili za vrijeme DR, ako je povoljniji za službenika, normalno ako ima HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.