Antonios objavljeno: 24. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2008. na nekim ćesticama zemlje koje su u posjedu moje obitelji kao vlasnikse vodi brat od moje bake koji je umro u II svjetko m ratu i njena od oca sestra svatko za 1/2.Nitko od njih nije imao nikoga od nasljednika već je moja baka jedini nasljednik. kako najlakše da prebacim te nekretnine s njih na baku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare52 odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. uputite zahtjev Općinskom sudu za pokretanje postupka za proglašenje osobe umrlom. Kada osoba bude proglašena umrlom pokrenite ostavinski postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. e koliko je meni poznato, kada smo uju proglašavali umrlim, morao je u postupku imati i zakonskog zastupnika iz czss, štitio je njegove interese.. poslije u ostavinskom nije bilo problema podnijeti zahtjev za proglašenje...pa kako bude, vama je u interesu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.