Jump to content

pomoć punomoć!!!


anadiomena

Preporučene objave

može li me netko uputi na koji način može ravnatelj kazališta ovlastiti zaposlenika da radi uplate i isplate po žiroračunu? Riječ je o situaciji u kojoj ravnatelj zbog predstava nije u mogućnosti biti prisutan u uredu i potpisivati virmane.

Također me zanima koja bi onda titula te ovlaštene osobe bila? help ljudi, ako imate primjer bilo kakvog ugovora dobro bi doslo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko znam, morate biti navedeni na potpisnom kartonu žiro računa koji je deponiran u banci gdje imate otvoren žiro račun. Prema tome i promjene se moraju evidentirati na potpisnom kartonu.

 

Pretpostavljam da se radi o kazalištu u vlasništvu države ili JLili PS, dakle o ustanovi, pa vidite što piše u internim aktima. U svakom slučaju, ravnatelj je odgovorna osoba, a za ovjere računa i isplate on sam ili upravnoi vijeće (vidite po Statutu) može ovlastiti određenu osobu.

I dalje ćete biti na istom radnom mjestu, s istim koeficijentom, samo ćete sad biti što bi propisi o proračunskom računovodstvu rekli "ovlaštena osoba".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija