Jump to content

pomoć punomoć!!!

Preporučene objave

objavljeno:

može li me netko uputi na koji način može ravnatelj kazališta ovlastiti zaposlenika da radi uplate i isplate po žiroračunu? Riječ je o situaciji u kojoj ravnatelj zbog predstava nije u mogućnosti biti prisutan u uredu i potpisivati virmane.

Također me zanima koja bi onda titula te ovlaštene osobe bila? help ljudi, ako imate primjer bilo kakvog ugovora dobro bi doslo...

odgovoreno:

Koliko znam, morate biti navedeni na potpisnom kartonu žiro računa koji je deponiran u banci gdje imate otvoren žiro račun. Prema tome i promjene se moraju evidentirati na potpisnom kartonu.

Pretpostavljam da se radi o kazalištu u vlasništvu države ili JLili PS, dakle o ustanovi, pa vidite što piše u internim aktima. U svakom slučaju, ravnatelj je odgovorna osoba, a za ovjere računa i isplate on sam ili upravnoi vijeće (vidite po Statutu) može ovlastiti određenu osobu.

I dalje ćete biti na istom radnom mjestu, s istim koeficijentom, samo ćete sad biti što bi propisi o proračunskom računovodstvu rekli "ovlaštena osoba".

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija