Truman objavljeno: 29. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2008. Dobio sam 60 vojne 40 civilne,opca, HRVI, dragovoljac. Idem na obnovu postupka.Da li postoji opasnost da na obnovi izgubim ono sto imam. Naravno, na obnovu idem s pojacanim papirima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mateo77 odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Nema opasnosti,ono šta si dobio ostaje sigurno.Budi uporan i sretno.I ja sam bio u sl.situaciji:sa 50-50 do 80-20. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Kada smo već kod obnove postupka, kada prođete tu proceduru napišite kako ste prošli jer mnoga su pitanja vezana za istu tematiku pa ne bi štetilo da napišete svoja iskustva i dali ste povoljnije prošli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. da se nadovezem, i sa kakvom med. dokumentacijom ste isli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Obrazac IN-1, Zahtjev za mirovinom, ovjerene preslike, od obiteljskog liječnika, medicinska dokumentacija i lječnički karton, preslika osobne iskaznice i eventualno opis radnog mjesta (već imaju, ali znaju tražiti). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.