Jump to content

Problem oko nadogradnje...


grg4

Preporučene objave

Najprije pozdrav svima na forumu a zatim i pitanjce...

 

Dakle, situacija sljedeca. Zivim u zgradi sa cetiri stana, na gornjem spratu. Imam mogucnost izgradnje potkrovlja iznad svog stana ali problem je sto je stan u kojem zivim u vlasnistvu T-Com poduzeca a za koji moja punica ima rjesenje o zasticenoj najamnini (supruga je na spomenutom rjesenju jer zivi s njima od samog pocetka kad su dobili stan) koju svaki mjesec uredno placamo. Svi ostali stanari imaju stanove u svom vlasnistvu.

 

Zvao sam T-Com vezano za otlkup stana ali odgovoreno mi je kako im jos uvijek nije prioritet prodaja imovine te da cemo mi svakako imati pravo prvootkupa tog stana. Sto mi je ciniti? Da li da cekam da ponude otkup stana ili postoji neko rjesenje tipa potpisi svih vlasnika stanova pa dogradnja (u tom slucaju planiram ponuditi odredjen iznos susjedu preko puta kao "otkup placa" iznad njegovog stana?

 

Puno hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nevjerojatno!

 

Vec duze vrijeme razmisljam o postavljanju ovog upita, danas postavim kad ono, pojavio se sudski vjestak procjenitelj koji je fotografirao stan. Kaze da je u tijeku rasprodaja imovine od strane T-Coma i da uskoro mozemo ocekivati ponudu za otkup.

:-D

 

Poslije toga ce, nadam se, sve biti jasnije. Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija