Jump to content

Radno i stecajno pravo i izmjene


ZOZO

Preporučene objave

Bok,

evo provodim ljeto u zb uceci za ispiti u rujnu. Zanima me da li netko zna koje (ako je) je izmjene pretrpio Zakon o radu (zadnji procisceni tekst)? Pitam zato jer mi se cini da je netko na ovom forumu spomenuo da je Ustavni sud mijenjao, ukidao neke odredbe.. Isto pitanje i za stecajni zakon. Zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Naci ces ih sve na www.nn.hr ali koliko se ja sjecam jedna odluka USRH se odnosila na ukidanje odredbe o doprinosu solidarnosti. Prevedeno na hrvatski.... sud smatra da je takva odredba neustavna jer stavlja u neravnopravan polozaj clanove i neclanove sindikata jer i jedne i druge obvezuje na placanje ili clanarine u sindikatu ili doprinosa sindikatu koji se izborio za neka prava koja koriste i jedni i drugi. Bas sam to jednostavno objasnila! :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

datum ces saznati pocetkom mjeseca rujna-kada objave na internetu,dakle negdje oko 1.9. Sto se tice komisije, oko 10.9.pocni nazivati sve koje mozes. Tu mislim na sve ljude koje znas /rodbina,prijatelji,susjedi.., i obavezno one koji su isti dan na ispitu s tobom. Koliko se sjecam, meni su komisiju javili negdje oko 15.-og. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija