silky objavljeno: 6. veljača 2008. objavljeno: 6. veljača 2008. Nova sam na forumu i moram priznati da sam oduševljena sa podacima koji su nam dostupni, naravno to se odnosi na dio o državnom ispitu koji mi je trenutačno najpotrebniji. Molim vas, ako netko ima dio skripte o EU da mi je pošalje na mail sperkovic231@gmail.com HVALA!! Citiraj
marina13 odgovoreno: 6. veljača 2008. odgovoreno: 6. veljača 2008. ja ću ti poslat sve imam i EU pa ti pogledaj dal ti odgovara ja sam učila iz nje Citiraj
silky odgovoreno: 6. veljača 2008. Autor odgovoreno: 6. veljača 2008. Prvo da ti čestitam na položenom ispitu, riješila si se velikog tereta i svaka čast! Ja imam neke skriptice, ali nemam dio o EU, a htjela bih sve nabaviti pa da sam mirna. Puno ti hvala i uživaj, zaslužila si!!! Citiraj
silky odgovoreno: 6. veljača 2008. Autor odgovoreno: 6. veljača 2008. Ljudi moji, vi ste ZAKON!!!Tek sam se prijavila i već sam dobila par skripti na mail koje će mi biti od velike pomoći prilikom spremanja.Ako nekome nešto treba, slobodno se javite, pokušat ću pomoći koliko mogu!Pozdrav svima, odoh dalje učiti!! Citiraj
marina13 odgovoreno: 8. veljača 2008. odgovoreno: 8. veljača 2008. hvala na čestitkama, a tebi sretno i nemoraš se uzrujavat sigurno ćeš proć bez problema...držim ti fige Citiraj
stardust odgovoreno: 20. veljača 2008. odgovoreno: 20. veljača 2008. evo ja se javljam, pa ako može pomoć u vezi skripta, unaprijed hvala : stardustnina@yahoo.com Citiraj
silky odgovoreno: 21. veljača 2008. Autor odgovoreno: 21. veljača 2008. Bok, evo poslala sam ti skripte na mail, nadam se da će ti pomoći. Citiraj
Sebija odgovoreno: 23. veljača 2008. odgovoreno: 23. veljača 2008. Ako imate još koju skriptu slobodno pošaljite na ovaj mail: xanders@net.hr sa posebnim naglaskom na skriptu vezanu za EU. Hvala Citiraj
blufonac odgovoreno: 7. travanj 2008. odgovoreno: 7. travanj 2008. molim te skriptu za Eu na lawog@net.hr Citiraj
vrandolac odgovoreno: 7. travanj 2008. odgovoreno: 7. travanj 2008. počinjem skupljati materijal za učenje pa ako može skripta na mejl : vrandolac@gmail.com puno fala a svima koji se riješiše ove muke čestitam Citiraj
mamapravnica odgovoreno: 7. travanj 2008. odgovoreno: 7. travanj 2008. ja bih molila isto skriptu iz EU, moj mail vesnaiur@yahoo.com. hvala unaprijed Citiraj
abram odgovoreno: 9. travanj 2008. odgovoreno: 9. travanj 2008. Molim Vas SVE koji imate skripteda mi pošaljete na damir.abramovic@gmail.com jer imam nekakve skripte ali nisu ažurirane... Hvala unaprijed Citiraj
birdie odgovoreno: 10. travanj 2008. odgovoreno: 10. travanj 2008. Pozdrav svima! Molim da mi netko pišalje skriptu za EU ako ima. Puno hvala! Citiraj
sparky odgovoreno: 12. lipanj 2008. odgovoreno: 12. lipanj 2008. molim i meni skriptu ako može jasmina0512net.hr Citiraj
opaki odgovoreno: 15. lipanj 2008. odgovoreno: 15. lipanj 2008. moze i meni skripa za eu, neznam zasto ove novije skripte nemnaju o eu, pa ako ima neko skriptu vezanu za eu neka mi posalje na voyager325@yahoo.com Zahvaljujem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.