9393 objavljeno: 9. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 9. veljača 2008. Nakon ispitivanja na policiji potpisao sam izjavu pred odvjetnikom. Na suđenju ne želim ponoviti isto, pa me interesira kakve su sankcije ako pred općinskim sucem izjavim nešto drugo. Prilično je hitno. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Ako ste izjavu dali kao osumnjičeniik, izajvu možete mijenjati. Međutim ako ste izjavu dali kao građanin, odnosno kao svjedok, promjenom iskaza u bitnom, možete biti izvrgnuti kaznenom progonu zbog davanja lažnog iskaza Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jazz031 odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. 9393 je napisao: Nakon ispitivanja na policiji potpisao sam izjavu pred odvjetnikom. Na suđenju ne želim ponoviti isto, pa me interesira kakve su sankcije .. sankcija nema, ali će se cijeniti promjena. ako ste ispitani u svojstvu osumnjičenika uz branitelja, onda vam badava promjene, pogotovo ako se isključi sve što dovodi u sumnju način dobivanja te obrane. možete na raspravi samo reći da ostajete kod toga, možete reći i da će te se braniti šutnjom. ma, svašta se može. pitanje je što vi time dobijete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.