Jump to content

Urbanisti parcelacija


Maun

Preporučene objave

U postupku izdavanja lokacijske dozvole kojom je tražen zahvat u prostoru na jednoj čestici (ista se sastoji od dijela građevnog područja i dijela zelenila) zahtjeva se postupak parcelacije na dvije čestice tako da se građevno područje izdvoji od zaštitne zelene površine.

 

Na upit zašto je to potrebno i gdje se to može naći u zakonu ili slično odgovor je glasio to je tako uvriježeno.

 

Kako ima i postojeći suprotni primjer zanima me da li netko zna gdje bi se isto pravilo moglo pročitati (zakon, pravilnik..) ili se pak radi o dobroj volji (samovolji) nadležnog referenta.

Unaprijed zahvaljujem,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Maun nek vam samovoljni referent i napise i sluzbeno i napismeno to kaj tumaci da je uvrijezeno pravilo i nek se pozove na cl.zakona....itd...

A nesto vise o lokacijskim i gradjevinskim dozvolama i parcelaciji mozete pogledati Zakone o gradnji i Zakone o prostornom uredjenju, te Zakoni o zemljisnim knjigama i Zakoni o geodetskoj izmjeri i drugi u graditeljstvu i najnoviji Zakon o prostornom uredjenju i gradnji nn 76/07 koji je stupio na snagu od 01 listopada 2007....ali nazalost jos uvijek nije u primjeni... :-?:vrti: :fucka:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija