mitzoni objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. zamolio bih za pomoć u jednom problemu: članak 32 stavak 4; a desilo se sljedeće:u 11.mj. 2007. su mi oduzeli vozačku na 6.mj+4kaznenena boda(pod utjecajem alkohola), no nažalost jučer mi se desio ponovni prekršaj,zaustavili su(upravljao sam vozilom pod zabranom, ali 0,0 promila) i oduzeli.Može li mi tko pomoći i reči šta sve dobivam po novom zakonu i kakav savjet možda??vozačku posjedujem 4 god imam 22 god Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Zakon o sigurnosti prometa na cestama se nije mijeanjao, već samo procesne odredbe (Prekršajni zakon). Dakle sve posljedice Vam idu po važećem zakonu (za koji vi smatrate pogrešno da je izmjenjen) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mitzoni odgovoreno: 12. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. koliko će to biti novčano a koliko će biti vremenski(bez vozačke) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Nazalost nisi bas bio precizan u opisivanju onoga sto se i kada dogodilo... Nisam, dakle, uspio shvatiti koji je bio novi prekrsaj, a ako prekrsaja nije bilo nego si prilikom redovite kontrole prometa/vozila zatecen pri upravljanju motornim vozilom za vrijeme trajanja zabrane upravljanja motornim vozilom, primjenjuje se čl 290. st. 4 Zakona o sigurnosti prometa na cestama kojim je propisano: Novčanom kaznom od namanje 3.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom ili mu je izrečena mjera prestanka važenja vozačke dozvole. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.