Jump to content

Molim pomoć ili savjet za nećaka?


mitzoni

Preporučene objave

zamolio bih za pomoć u jednom problemu:

članak 32 stavak 4; a desilo se sljedeće:u 11.mj. 2007. su mi oduzeli vozačku na 6.mj+4kaznenena boda(pod utjecajem alkohola), no nažalost jučer mi se desio ponovni prekršaj,zaustavili su(upravljao sam vozilom pod zabranom, ali 0,0 promila) i oduzeli.Može li mi tko pomoći i reči šta sve dobivam po novom zakonu i kakav savjet možda??vozačku posjedujem 4 god imam 22 god

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazalost nisi bas bio precizan u opisivanju onoga sto se i kada dogodilo...

Nisam, dakle, uspio shvatiti koji je bio novi prekrsaj, a ako prekrsaja nije bilo nego si prilikom redovite kontrole prometa/vozila zatecen pri upravljanju motornim vozilom za vrijeme trajanja zabrane upravljanja motornim vozilom, primjenjuje se čl 290. st. 4 Zakona o sigurnosti prometa na cestama kojim je propisano:

Novčanom kaznom od namanje 3.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, izrečena zaštitna mjera zabrane uprav­ljanja motornim vozilom ili mu je izrečena mjera prestanka važenja vozačke dozvole.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija