Jump to content

Različite izjave na mjestu sudara u osiguranju


tomek88

Preporučene objave

E pa ovako...u 1. mjesecu vozeći Branimirovom neka gospođa je prešla u moju traku i ogrebala mi lijeva vrata...Počela se ispričavat rekla je da će platit štetu,da ne zna šta joj je da se javila na mobitel i da nije cijelu noć spavala, dala mi čak i policu osiguranja,sve su to čuli moja mama i brat(nasreću,nadam se). Nakon tri dana smo se našli na osiguranju gdje sam ja ispričao svoju priču no one je rekla da sam ja bio jako blizu crte i kao da sam ja balavac šta ću ja nju "zezat". Predali smo papire,uzela mi svoju policu i tako dalje...Jučer stiže iz osiguranja (Jadransko) pismo da ne zna se koje kriv nema dokaza itd. i nikom ništa. Što sad da radim? U njenom osiguranju (kak su dobri) su mi rekli da je prijavim na prekršajni sud...Zanima me koliko to sve skupa traje? Jel pametno da je opet nazovem i pitam jel možda opet promijenila mišljenje?

HVALA SVIMA KOJI POMOGNU!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad već niste zvali policiju niti popunili Europski obrazac za prometnu nezgodu, a počinitelj se predomislio jedino što Vam ostaje je mogućnost kao što su Vam predložili u osiguravajućoj tvrtki, a to je da kao fizička osoba protiv počinitelja pred nadležnim Prekršajnim sudom podneste Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako već niste popunili Europski obrazac a nemate svjedoke niti ste slikali lice mjesta da se može vidjeti tko je prešao na čiju stranu, teško će te uspjeti na prekršajnom sudu.kad je baba tako arogantna i podla ja bih njoj lagano zamotao ciglu u celofan, stavio jednu crvenu ružu i dostavio joj u auto kroz šoferšajbu, pa nek se ona misli. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo samo da vam javim...uspio sam!!! otišao sam na osiguranje u pravnu službu i tražio sam da vidim šta je ona napisala u svojoj izjavi i našao logičku pogrešku ;), kao prvo uopće nije puno opisivala samu nesreću nego je više priču koncipirala na tome kako sam ja nju uspio uvjeriti da je ona kriva,pa se ona izgubila i rekla kako se javila na mobitel (hehe),kao drugo na početku izjave je napisala,da sam ja prevelikom brzinom ušao u zavoj i nju gurnuo u skroz u lijevu traku,a na kraju je napisala da smo vozili oboje blizu srednje crte i da je vjerovatn zbog blizine došlo do kontakta,tako je napisala kontradiktornu izjavu,valjda se nije mogla odlučit,ja sam prosvijetlio tamo jednog gospodina s tim činjenicama i on ju je odlučio nazvati.ona ga počela ispitivat koliko njoj to uzima s police itd. a on njoj: Gospođo, ili ste krivi ili niste,nije vazno koliko vam uzima s police? Onda su se dogovorili da ce ona doći i promijeniti izjavu!!! :) SRETNO SVIMA U BORBI PROTUV NEPOŠTENJAČINA I DA ZOVITE POLICIJU MAKAR ŠTETA BILA I 10 KN!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija