Jump to content

opasnost od BORA


gargool

Preporučene objave

hitno mi treba pravni savjet u vezi da mi se stablo(BOR) od dvadeset metara nalazi 3m od kuće,te da njegov vrh dodiruje moj krov kuće svaki put kad zapuše malo jači vjetar,s obzirom da kod nas zna puhati i do orkanskih snaga strah me je da mi ne napravi veću štetu na kući.da je po mome on bi bio već popilan i naložen u peć,ali stvar je u tome što se nalazi na zemlji koja nije moje vlasništvo već od susjeda koji izbiva već duže vrijeme vani.zato neznam što bi radio.bili ga smio popilati bez vlasnikova znanja a da ne budem u g.... do grla kada on sazna za to,ili da ostavim sve kako je i da kada mi padne na kuću tužim vlasnika zemlje za odštetu.????

 

molim vas pomozite kako god znate i umijete. :-?

:-(:-?:-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potpisujem ono što je napisao utjerivač.

 

Ipak, prije svega možete otići u komunalno redartsvo općine/grada sa zahtjevom i obrazloženjem da se drvo skrati ili makne. Komunalno redarstvo bi trebalo reagirati ako drvo ugrožava Vaš objekt i naložiti vlasniku uklanjanje. Ako nećete uspjeti milom, ostaje varijanta B. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

komunikacija s vlasnikom zemlje je nemoguća jer se ve godinama nezna gdje se on nalazi.ako odem u općinu i komunalno i oni uklone bor,jeli mi smiju naplatiti to.te ako vlasnik nekim čudom dozna za to , moželi me tužiti na sudu,opcija sud mi nikako ne odgovara,tako da bi najbolje bilo ako ja to mogu riješiti na svoju ruku i poslije biti miran da nitko nemože ništa,dakle opcija sud i komunikacija su nemoguća misija,jedino samopomoć sa čistom povijesti''.(ako je moguće)

Unaprijed hvala na vašem dragocijenom vremenu potrošenom na ovu p....ju . :-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija