Jump to content

Diners kartica


donata

Preporučene objave

Napravila sam dug od 13000,00 kn u 1996 godini. Ostala sam bez posla i morala sam se preseliti u drugo mjesto.Tužili su me a sud je slao pozive na staru adresu i nikad nisam bila niti na jednom ročištu pa je presuda donešena u njihovu korist prošle godine i tebala se realizirati na način da mi uzimaju trećinu prihoda. Kako je poduzeće u kojem sam zaposlena u blokadi duže od godinu dana to nije bilo moguće pa su donijeli presudu ove godine da tvrtka u kojoj radim, mora u roku 8 dana uplatiti iznos s kamatama i troškovima kao moj dužnik. Pitanje što sada napraviti i je li taj postupak možda u zastari

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na temelju čl. 177 OZ-a, ovrhovoditelj je predložio sudu da donese rješenje kojim je tražio ovrhu protiv vašeg poslodavcu kao ovršenikovog dužnika(vas) da zbog toga što nije postupio prema rješenju o ovrsi i ustegnuo vam plaću, naplati iznos iz njihovih sredstava, što je sud očito uvažio.Postupak nije u zastari.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija