maligant objavljeno: 3. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 3. ožujak 2008. pozdrav.. pozvan sam od strane prekrsajnog suda da im osobno pristupim radi ispitivanja u svojstvu okrivljenika u prekr.postupku... posto sam u zadnje dve godine poslao nekoliko prigovora za nekoliko prekrsaja,zanima me kako mogu saznat na koji se prekrsaj odnosi ovaj poziv? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 3. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. nazovite prekr. sud i pročitajte im broj predmeta koji vam piše na pozivu, pa će vam moći pročitati o kojem je prekršaju riječ.... a ako ne, onda ćete na raspravi doznati o čemu se radi, jer će vam sudac pročitati zahtjev te prekršaje za koje vas se tereti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maligant odgovoreno: 3. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2008. hvala.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.