ossijek objavljeno: 7. ožujak 2008. objavljeno: 7. ožujak 2008. Nakon 15 god. rada prešao sam u drugu firmu i potpisao ugovor (s probnim rokom 6 mjeseci) na neodređeno vrijeme za radno mjesto s VSS spremom koju posjedujem. Nakon godinu dana direktor mi daje otkaz,jer oni nisu razumjeli (?) što sam trebao raditi.Nakon što sam uveo reda i poboljšao dosta stvari u poslovanju firme sada mi se dava otkaz (njhov odgovor je da trebaju radnika za fizičke poslove pa je došlo do nesporazuma vezano za zapošljavanje mene) i da potpišem sporazumni otkaz. Žena ne radi,imam troje djece. Što da radim? Citiraj
ksx odgovoreno: 10. ožujak 2008. odgovoreno: 10. ožujak 2008. ossijek je napisao: Nakon 15 god. rada prešao sam u drugu firmu i potpisao ugovor (s probnim rokom 6 mjeseci) na neodređeno vrijeme za radno mjesto s VSS spremom koju posjedujem. Nakon godinu dana direktor mi daje otkaz,jer oni nisu razumjeli (?) što sam trebao raditi.Nakon što sam uveo reda i poboljšao dosta stvari u poslovanju firme sada mi se dava otkaz (njhov odgovor je da trebaju radnika za fizičke poslove pa je došlo do nesporazuma vezano za zapošljavanje mene) i da potpišem sporazumni otkaz. Žena ne radi,imam troje djece. Što da radim? Po ovome sto ste napisali ja to tumacim da u vasoj firmi vise ne postoji potreba za vasim radnim mjestom VSS i da oni trebaju sad nekog fizickog radnika nemojte potpisivati nikakav sporazumni otkaz a ukoliko vas poslodavac inzistira na otkazu a vi ne zelite na drugo radno mjesto ili vaš poslodavac vas ne može prebaciti i osposobiti na drugo radno mjesto tada bi vam trebao dati poslovno uvjetovani otkaz i isplatiti otpremninu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.