whitedd objavljeno: 8. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2008. s obzirom da na forumu postoji mogucnost postavljanja avatara...molio bih vas da dopustite avatare malo vece velicine... ...avatar dimenzija koje ste postavili cini nam probleme oko uređivanja istih... na svim forumima su dozvoljeni veci avatari i tada smo primorani editirati iste i prilagođavati ih specijalno za ovaj forum...a tada...gube se detalji...itd.... ...znam da je na vasem forumu bitnija informacija od izgleda istog ali...avatar je nacin na koji se pokazuje originalnosti prepoznatljivost nekog nicka... ...na vecini foruma znam tko pise pogledom na avatar a manje citajuci ime nicka... p..s. ...bez ljutnje... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 9. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. Probaj staviti ovaj avatar. Editirano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 9. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. thnx....ovako svijetlije je stvano bolje...)))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 9. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. Neda se Mrljavac i ekipa nagovorit $$$$$$$$$$$$nemojte reć da je nemoguće.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Sterop, s obzirom da si sklon čudnim "mračnijim" avatarima uzeo sam malo vremena pa sam ti napravio 6 komada i ako ti se koji sviđa ti stavi ispod nicka. Ostale ću ukloniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Hvala na trudu neke sam spremio pa kad me čapi ja ih stavim, a zašto danas oko 17ooForum nije šljakao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Možda je došlo do preopterećenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. Whitedd,........... eto ovaj nije 41 kb pa ako ti odgovara taj potpis......... Poslije ću image ukloniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 11. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. super je...hvala na trudu... ....nadam se da me Zex nece ukoriti zbog ovoga......... ))))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.