Jump to content

Za isto kazneno djelom2x pritvor od različitih općinskih sudova??


fenix29

Preporučene objave

Molim da me netko uputi na postupak žalbe u slučaju iz čl. 234 st.1 u svezi čl. 33 KZ-a te čl.129.st.2 i 3. KZ-a. Izrečena je zatvorska kazna, te je ososba na odsluženju iste. Na prethodne žalbe na čl. 158.st.2, odgovoreno je da su neosnovane, naime Sud- Rijeka vodio je postupak, ali je za isto djelo prijavljen putem suda u Opatiji temeljem čije odredbe je čovjek već prije bio u pritvoru 1. mjesec, koji mu nisu uračunali u kaznu. Kome se žaliti? Povjerenstvu za uvjetni otpust, Sudu ili ???

 

Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Opatijski sud ga je za taj čl. smjestio u zatvor na mjesec dana, jer je prijava podnjeta prema mjestu stanovanja oštećenika, u međuvremenu je to došlo do Riječkog suda, te se nakon mjesec i pol dana uspostavilo da je za jedno te isto djelo čovjek u pritvoru, pa ga sudac iz Opatije odmah pušta van. No nakon okončanja parnice pri izricanju kazne čovjeku tih mjesec i pol dana nije priznato. Sve se vodilo na općinskim sudovima Rijeka i Opatija. Kome točno pisat žalbu na to? Dali sucu izvršitelju? Dali upravi zatvora ili kome već?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija