Jump to content

Deložacija branitelja


gizo

Preporučene objave

Da li netko ima kakvu ideju kako zaustaviti deložiranje hrvatskih branitelja, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz stanova u kojima borave 15 i više godina, a službe ne žele rješavati zahtjeve, nego ih izbacuju na ulicu kakao kakve jadnike. Ja mislim da stanovi iz kojih se deložiraju branitelji nakon toliko godina su sigurno nekom zapeli za oko, nekom malo jačem ????? ( kao što su u neko vrijeme /neka mi ne zamjere / udovice birale stanove i koji bi im se svidio iz njega su izbacivali ljude)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja mislim da stanovi iz kojih se deložiraju branitelji nakon toliko godina su sigurno nekom zapeli za oko, nekom malo jačem ????? ( kao što su u neko vrijeme /neka mi ne zamjere / udovice birale stanove i koji bi im se svidio iz njega su izbacivali ljude)

 

...mislim da je krajnje neukusno ovako nešto napisati...

...morskywuk je 100% u pravu...

...što se udovica naših kolega tice ja osobno neznam za nijedan takav slucaj...a sto se branitelja tice....znam ih jako mnogo koji su nakon što su upadali u stanove odlazili u neku postrojbu mjesec dva kako bi kasnije imali razlog za iste zadržati...u svakom sam slucaju da se zaštite pravi branitelji...a isto tako sam i za pravnu državu...stoga ako netko leti van sigurno ima jako puno razloga za to...

.....nakon Dijagnoza osobno bi volio da se provede revizija dodjele stanova...kome ,što,koliko i po kojim kriterijima....

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možda je neukusno po vašem ovako nešto napisati, ali da li vi to zatvarate oči ili živite na nekom drugom planetu. Ja sam napisao da ne mislim na sve udovice, ali da ih ima takvih. Branitelji koji su na taj način došli do stanova da su ušli u stanove i bili dva,tri mjeseca u postrojbi njima i ne treba dati ali isto tako ne možeš sve stavljati u isti koš.

Zar vi mislite da će se Dijagnozom riješiti sve nepravilnosti, sada su otkriveni njih par i gotova priča. kome što i po kojim kriterijima to mačku o rep, ko se bolje snađe, plati tako i prođe i nemojte mi više pričati o neukusu i ukusu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

slazem se ..nikad ne trpati sve u isti kos..ali gdje ima vatre ima i dima..jedni znaju za one, a drugi znaju za one, a ja znam na zalost za oboje..svugdje ima svacega, tako da se sve to dooobro treba ispitat..drzava ce tesko povratiti izgubljeno povjerenje..toliko se lopovluka desilo da je tesko vise bilo kome sta vjerovat.. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija