M900 objavljeno: 19. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 19. ožujak 2008. Vozim kombi ,zatvoreni furgon i danas me lijepo pratio policijski auto ,uključio rotirku ,zaustavio me i traži me dokumente . Kada sam mu dao dokumente , pita me : -Znadete li zašto sam Vas zaustavio ? -A ja Kaže on meni da sam telefonirao tijekom vožnje . Naime koristim bluetooth , a i kako je kroz lim (osim da je Superman) mogao vidjeti da telefoniram . Otišao je u službeni auto i napisao mi je : " Obavijest o počinjenom prekršaju" po čl. 196. st. 6. i priložio uplatnicu na 500,00 kuna . E , sad u toj obavijesti ne piše nikakva uputa o pravnom lijeku , tj. kome uložiti neki prigovor i na osnovu čega . Pozz M900 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Mogao Vas je vidjeti na vašem retrovizoru jer se vi vidite dobro odozada na vašem vlastitom retrovizoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mladen123 odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. I da ga je vidio, ako nema neki čvrst dokaz (fotografija), po mom mišljenju niti jedan sud ga ne bi trebao kazniti. Jar policajac mora dokazati da je vozač kriv tako da za to ima neki dokaz. - To što ga je navodno vidio ne znači ništa jer tako se teoretski mogao sjetiti i bilo koga okriviti. Pisati žalbu obavezno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
M900 odgovoreno: 20. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Molim Vas da tko zna neka mi odgovori , što mogu učiniti u svezi obavijesti o počinjenom prekršaju , a da nije ono najjednostavnije (plati kaznu) . Naime u obavijesti nema naveden način niti adresa kome uputiti prigovor , već samo utvrđeno stanje i po kojem članku ZSPC-a i nomalno iznos . Morao sam potpisati i izjavu da sam primio obavijest na licu mjesta , jer je obavijest formulirana kao da se šalje poštom . Unaprijed hvala za konstruktivne odgovore . M900 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. To što ga je navodno vidio ne znači ništa jer tako se teoretski mogao sjetiti i bilo koga okriviti To je vrlo jak dokaz i na temelju toga se 95% prekršaja utvrdi i sankcionira. Ako je samo obavijest, bez naloga da se plati kazna, onda ćete dobiti od suda ili policije prekršajni nalog ili poziv za raspravu. Dakle čekati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Možeš tu obavijest baciti,prekršajni nalog ćeš naknadno dobit. A ako želiš dobiti na vremenu možeš pisati prigovor na obavjest o počinjenom prekršaju(to ti inaće ne piše na obavjesti). Odneseš osobno ili preporučeno u policijsku postaju koja je izdala obavijest. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mickopi odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Ja sam imao sličan doživljaj ,uhvatio me da pričam na mob,a ja mu kažem da sam ga držo u ruci i da nisam razgovarao,nek dokaže da sam pričao i pustio me. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.