malora objavljeno: 20. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2008. ej ljudi... veliki pozzz svima koji pratite legalis... promatram vas nešto više od dva tjedna i vaše su mi objave puno pomogle u svezi dsi. velika hvala vokiju!!! usput, ima li tko da planira prijaviti dsi u travnju ove godine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
karmeni odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Pozdrav i tebi! Ja sam također nova ovdje i mislim da je ova stranica više nego super. Planiram prijaviti ispit slijedeći mjesec (travanj). Sakupljam skripte i skriptice, ali nikako da krenem čitati, tj. čitam ali kao da čitam u prazno. Da li si počela s učenjem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Cure, skripte i knjige u ruke, barem ih dobro podvucite, ne frkirajte se previše... Uči se iovako kad vam dođe poziv, ali se do tada dobro upoznajte sa terminologijom, ja sam čak i neke sheme radila kod službeničkih hladnu glavu:tikvan: i vruću kavu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Evo da se i ja priključim ja "učim" odnosno pripremam se "pasivno" još od 12 mjeseca prošle godine ali u zadnje vreme je to aktivno i planiram krajem ovoga ili pocetkom sledećeg meseca podneti zahtjev, jer što se više oteže agonija u učenju je veća. Kad podneseš zahtev onda je gotovo mora se učiti, a još kad dobiješ pozi onda je to to. Meni je već dosadilo stalno ponavljanje ono sto sam ucio u 1 mjesecu sada je već skoro isparilo. Kad dodje poziv uzimam slobodne dane i utvrdujemo gradivo. Moraš biti uveren u sebe i reci JA TO MOGU ma koliko neki predmeti kao sto je ZUP i ZUS izgledaju nejasno i suvoparno Ako nekom trebaju neke skripte i dodatnih stvari vezano za radno mjesto administrativni referent neka me slobodno kontaktira na e-mail. piroman@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.