Pravnica555 objavljeno: 25. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2008. Pliiz ljudi, ako neko ima nekakav primjerak ugovora o osnivanju prava građenja!!! Zaista bi mi bilo od pomoći! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. www.kastelir-labinci.hr/Administracija/Ug_gradenja.doc možda ti ovo pomogne, nisam sigurna, ali.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Curke jel ovo ima veze sa DSI-em ili da preselim u obvezno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pravnica555 odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Polažem posebni dio dsi-a iz imovinskopravnog područja, a pravo građenja je prema zakonu o vlasništvu i stvarnim pravima ograničeno stvarno pravo na tuđoj nekretnini, pa ako me slučajno dopadne na pisanom dijelu iz posebnog dijela da napišem ugovor o pravu građenja (što zna biti) da imam nekakvu šprancu, s obzirom da ga nisam nikad pisala..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pravnica555 odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. Najo tenks a lot!!! Hvala ti puno. Pomogla si mi!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.