crnimarko objavljeno: 27. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2008. U 5 mjesecu prošle godine uložio sam žalbu na rješenje o prevođenju mirovine - do danas još nisam dobio odgovor, tek obavijest da je predmet iz Tvrtkove prebačen u središnju službu u mihanovićevu 3 ( lani u 7 mjesecu ). Koliko se čeka na takvo rješenje , dali netko ima slična iskustva ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Zovi središnji ured HZZMO-a u Mhanovićevoj 3, podsjeti da si još uvijek živ i da predmet dugo stoji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnimarko odgovoreno: 27. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Jesam , već barem 10 puta, referentica stalno obećava ; uskoro, evo do kraja mjeseca - to slušam od 9 mjeseca... Kaže puno ima takvih predmeta, pa me i zanimalo jel ima još netko da je dočekao to rješenje - sve mi se čini prije ću odapet nego to dočekat... Sve mi se čini da će ti zaostaci koje trebam dobiti otići za otplatu dugova Hypo banci, talijanima i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. I ja sam isto napisao prigovor na izračun mirovine prošle godine u devetom mjesecu još nisam dobijo nikakav odgovor navodno rok je šest mjeseci . Meni je malo komplicirano navodno zbog toga što sam umirovljen kao DVO a ranjen sam u gardijskoj brigadi koeficijent mi je uzet 1,50 a ne 1,85. Status dragovoljca nemam fali mi nekoliko dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Probajte s požurnicom, ukoliko to više vrijedi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnimarko odgovoreno: 27. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Nećete vjerovat : danas se uhvatio telefona i ko luđak nazivao dobrih sat vremena sve moguće brojeve u Mihanovićevoj i odgovor je ; predmet je obrađen , trenutno je kod kontrolora, drugi tjedan bi on to trebao predati u expedit i ja bi uskoro trebao dobiti dugo očekivano rješenje. Navodno zbog ovih muljaža ( Dijagnoza 1 i 2 ) sve ide puno sporije i sve prolazi dodatne provjere... Eto nadam se dakle drugi tjedan rješenju, e pa živi bili pa vidjeli... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.