stardust objavljeno: 28. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2008. Ej ljudi, može li mi netko reći adresu gdje se polaže državni? Ja sam našla adresu (Maksimirska 63) ali me zanima da li je to adresa za sve polagače ispita? Ja sam zubni tehničar, a koliko vidim većina ovdje na forumu ima veze sa pravom, ili nečim drugim, tako da me zanima jel svi idemo na istu adresu???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrva odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. da, svi u Središnji državni ured. Prijavljuje te tvoja kadrovska, pregledaj stranicu uprava.hr sve ćeš znati! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matija7 odgovoreno: 14. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2008. adresa je za sve ista Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.