Jump to content

Remećenje javnog reda i mira - prijava?


dnstuff

Preporučene objave

Pozdrav

 

Neki dan smo ja i prijatelji oko 2h ujutro izašli iz kafića i relativno glasno pjevajući šetali kroz ulicu. Nismo se zadržavali ispod ničijeg balkona niti prozora. Vidjeli smo policiju u rutinskoj patroli i morali smo proći pokraj njih jer to je bio put za doma.

Pregledali su nam osobne iskaznice a dvojica ih nisu imali. I sve se činilo u redu ali je jedan prijatelj bio drzak tako da je i meni digao živce a kamoli ne policajcu. Policajac je rekao kolegi: ,,piši prijavu za remećenje javnog reda i mira''.

Sada je problem i ne razumijem što je policajac na kraju rekao da nije napisao prijavu a i kada bi ju napisao, napisao bi samo onome što je bio drzak.

 

Ali dugo vremena su nešto zapisivali. Dali su nas samo 'zapisali' za tu večer za slučaj da bi se nešto dogodilo ili što već... ili su nam napisali prijave (sudeći po duljini njihovog zapisivanja naših podataka i čega drugoga)

 

Ukoliko su nam napisali prijavu, kakve kazne mogu očekivati?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija