emill objavljeno: 30. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2008. mene zanima dali mozda postoji na sudu besplatni advokat za rastavu braka posto sam u matrejalnoj krizi i htio bim znati jos nesto sad kad pokrenem tuzbu za rastavu braka dali ja smijem ili mogu sebi kupiti novi auto osto je onaj orijasnji kod nje dali se to gleda kao bracna stecevina mi ne zivimo vise zajedno vec 5mj a da prijasnji auto glasi na njeno ime a kupio ga njen otac i sada ga ona prodaje i kupuje novi tako sam cuo sta mi je za raditi tj,sta da radim ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Nemojte molim za svako pitanje vezano na istu temu otvarati novi post. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Kupnja automobila vam zasigurno ne bi bila dobra potvrda lošeg imovinskog statusa, a bilo bi zgodno da se suzdržite od te investicije ukoliko želite isključiti svaku mogućnost naganjanja oko bračne stečevine... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.