Dundino objavljeno: 1. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. travanj 2008. pozdrav svima i molim savjet nakon prigovora protiv prekršajnog naloga, dobio sam nakon godine i 2 mjeseca poziv na raspravu idući tjedan. kako da još malo odugovlačim, fali mi 4 mjeseca do zastare. da pišem za početak da nisam u mogućnosti doći na sud? btw prekršaj je počinjen u puli i tražio sam zbog nesrazmjera troškova prebacivanje u zg, što su mi usvojili. što nakon prvog izvlačenja s raprave? piše još u rješenju da mogu navesti kako ostajem pri tvrdnjama iz prigovora, što ću i napraviti. tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 2. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2008. Nekoliko dana prije rasprave pismeno izvjestite sud da niste u mogućnosti pristupiti taj dan, zbog ranije dogovorenih poslovbnih obveza, liječenja, itd.... Drugi put se odazovite, ne priznajte prekršaj, tražite suočenje s policajcem. Na rješenje kojim će Vas proglasiti krivim (ako ne nastupi zastara) uložite žalbu Visokom prekršajnom sudu i to bi trebalo biti to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.