Jandro objavljeno: 2. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2008. ovako, znam da se je pričalo i bilo u novinama da se bude ukinula zabrana vožnje poslije 11 i to da svjetla moraju bit upaljena preko dana u ljetnom načinu brojanja vremena jel je to stupilo na snagu ili nije???? tražio sam sad mlo i nigdje nisam našao da piše o tome nešto i još jedno pitanje, položio sam A1 05.04.2006 i onda sam položio B 14.03.2007 i sad 05.04. mi ističe vozačka te ju moram produžiti! mene zanima dali ja sad smijem voziti poslije 11( ak nije ukinuto to) i jači auto iznad 75kw jel auto koji vozim je 96kw pa stalno strahove trpim u njemu sad imam dvije godine iskustva pa me zanima jel se još smatram kao mladi vozač ili ne da znam jel mogu vozit auto bez straha dok sam za B položio ,automatski sam dobio pravi A hvala na odgovorima! edit: evo slike iz novina >>KLIK<< Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jandro odgovoreno: 4. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. nitko nezna il tema na krivom mjest il šta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. Ništa još nije ukinuto. Prema proceduri prije 01.06.2008. godine ne trebaš očekivati nikakve promjene (kak sad stvari stoje). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.