Jump to content

Revizija Mobms


tragac

Preporučene objave

Hvala na odgovorima, koliko se meni čini vještak je bio korektan, što je trebalo od dokumentacije ja sam imao, ali kako kaže vještak, ja ću vam ići sa prijedlogom za opću nesposobnost, ali to vam sve zavisi na kraju što će se odlučiti u mobms, da još nešto, koliko sam čuo omjer rat/mir ostaje mi onakav kakav sam imao postotak invalidnosti u svezi ranjavanja (II.stupanjsko rješenje iz 90-ih),dok za ovaj dio što se odnosi na liječenje od ptsp ne znam tko bi mi trebao odrediti invalidnost, navodno nije u nadležnosti vještaka, pa onda tko to određuje ?

Ako sam sad malo zakomplicirao,sory ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Revizija MOBMS-a ti određuje ukupne postotke rat/mir za mirovinu. Tom prilikom baš i ne poštuje mišljenje I stupanjskog vještaka većimaju neke svoje kriterije o kojima ne bih želio komentirati jer su nedokučivi. Meni su recimo spustili 40% mišljenje I stupnja. A kad smo već kod toga zna li netko ima li kakvih promjena u kadrovskoj strukturi kod gospodina T.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Baš ti hvala na dobrim željama :-D no koliko se ja razumijem a i negdje sam ovdje pročitao postoji neki zakonski rok za II.stupanjska rješenja (naime ja sam ranjen 1991.god. i za to sam dobio 40% invalidnosti, početkom 1992.god.), po tome ispada da si mogao biti inv.70% (nemaš jednu ruku) i nakon par godina ideš u inv.mirovinu i više nisi inv.70 % nego npr.20 % :-?:-?

Znam da je svašta moguće, ali ipak....ne znam možda si ti imao takvo iskustvo ????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija