tragac objavljeno: 8. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2008. Pitanje jedno za iskusne, nakon što završiš sa pregledom kod županijskog vještaka (Tvrtkova), koliko se čeka na konačno rješenje, odnosno revizije Mobms, i kada bih se mogao nadati rješenju o mirovini ? Hvala na odgovorima !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. Ja sam dobio konaćno rješenje sa izačunom mirovine za 5-mj. u tvrtkovoj ti bude gotovo za 3-mj. Ako ti vještak kaže da ce ti pomoc onda ti rješenje može doći kao mom prijatelju sa izraćunom predujma mirovine za 3-mj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. ja sam cekao 9 mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 8. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. Hvala na odgovorima, koliko se meni čini vještak je bio korektan, što je trebalo od dokumentacije ja sam imao, ali kako kaže vještak, ja ću vam ići sa prijedlogom za opću nesposobnost, ali to vam sve zavisi na kraju što će se odlučiti u mobms, da još nešto, koliko sam čuo omjer rat/mir ostaje mi onakav kakav sam imao postotak invalidnosti u svezi ranjavanja (II.stupanjsko rješenje iz 90-ih),dok za ovaj dio što se odnosi na liječenje od ptsp ne znam tko bi mi trebao odrediti invalidnost, navodno nije u nadležnosti vještaka, pa onda tko to određuje ? Ako sam sad malo zakomplicirao,sory Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Revizija MOBMS-a ti određuje ukupne postotke rat/mir za mirovinu. Tom prilikom baš i ne poštuje mišljenje I stupanjskog vještaka većimaju neke svoje kriterije o kojima ne bih želio komentirati jer su nedokučivi. Meni su recimo spustili 40% mišljenje I stupnja. A kad smo već kod toga zna li netko ima li kakvih promjena u kadrovskoj strukturi kod gospodina T. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Kužim kolega da oni određuju omjer rat / mir, ali valjda mi nemože skinuti ovih 40% što imam od ranjavanja iz 91. godine (II.stupanjsko rješenje hrvi), mislim ne može mi reći da je npr.omjer 30/70, ili se varam, što se tiče tvog pitanja mislim da promjena nema nikakvih Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
otkos10 odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. naravno da može! vjerojatno i hoće! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Baš ti hvala na dobrim željama no koliko se ja razumijem a i negdje sam ovdje pročitao postoji neki zakonski rok za II.stupanjska rješenja (naime ja sam ranjen 1991.god. i za to sam dobio 40% invalidnosti, početkom 1992.god.), po tome ispada da si mogao biti inv.70% (nemaš jednu ruku) i nakon par godina ideš u inv.mirovinu i više nisi inv.70 % nego npr.20 % Znam da je svašta moguće, ali ipak....ne znam možda si ti imao takvo iskustvo ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
otkos10 odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. ja sam imao 20% pa su mi digli na 40% HRVI a g T mi je sa100% opće posljedica DR skinuo na 0% Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Čekaj ne kužim ti si imao II.stupanjsko rješenje za Hrvi za stalno i onda ti je on ... to skinuo,na šta si imao Hrvi ako nije tajna,baš nisam siguran da moje gelere u tijelu može proglasiti da nisu vezani za rat.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.