Mario_G objavljeno: 8. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2008. Ovako... slomljena mi je osobna, , u jednom je komadu, sve se ljepo vidi, i sve, samo je napukla po sredini slike ... imam smrtni slucaj i trebam u bih. ocu ja moci s takvom osobnom preko??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. Ne vjerujem da će te pustiti preko granice. Možeš pokušati ali ti to ne bih preporučio jer možeš dobiti prekršajnu prijavu iz Zakona o osobnoj iskaznici i još te vrate sa granice. Ovisi koliko je oštećena ali teško da ćeš proći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mario_G odgovoreno: 8. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. ma pukla je po sredini 3cm je poderana kroz sredinu slike... sve se vidi kao da nije ni pukla... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 13. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. Bolje uzmi putovnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.