gip objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. U siječnju sam predao , ponovo ,zahtjev za HRVI jer mi je krajem ožujka isteklo privremeno rješenje o HRVI. Rečeno mi je da ću biti pozvan u veljači, na Komisiju u Osijek. U međuvremenu sam ostao bez participacije i ostalog, jer je kao što rakoh, isteklo rješenje. Zna li netko koliko se čeka da te pozovu? Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. kolega,ja sam isto predao u sijecnju i dobio sam poziv da idem 17 4.u cetvrtak,znaci da rade pojacano,negdje na proslim postovima pod nazivom plp osijek ,ima i broj telefona plp 031 236560 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gip odgovoreno: 9. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Baš ti hvala. Sutra odmah zovem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.