Jump to content

Kupnja stana


Midnight

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Suprug i ja kupujemo stan i našli smo konkretan stan u novogradnji.Stan kupujemo direktno od investitora.U razgovorima s više banaka zbog kredita saznajemo da su već radili na desetke ugovora s dotičnima i da je sve ok sa dozvolama.(građ.,lokac.,uporabn.).Na stan je upisana hipoteka od banke koja kreditira invest. , a koja se briše upisom hipoteke naše banke na taj stan. Investitoru početkom srpnja dolazi na naplatu rata kredita od njihove banke pa im se malo žuri s prodajom jer su nam sastavili zaista prihvatljivu ponudu. E sad , mi bi njima pri potpisivanju predugovora dali na ruke 30,000 EUR , a 80,000 EUR bi im banka isplatila na račun.

Bili smo u tom naselju, svi stanovi osim našeg i još 3 su useljeni.Susjedi kažu da je sve s investitorom prošlo ok i da nisu umali nikakvih problema.

Investitor ima ured u zgradi do naše gdje su već 3 godine od početka gradnje i ostat će još 3 jer grade još dvije zgrade.

 

Ja se bojim za ove novce «na ruke» pa bi pitanje bilo kako se osigurati?

Hvala !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija