Midnight objavljeno: 12. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2008. Pozdrav svima! Suprug i ja kupujemo stan i našli smo konkretan stan u novogradnji.Stan kupujemo direktno od investitora.U razgovorima s više banaka zbog kredita saznajemo da su već radili na desetke ugovora s dotičnima i da je sve ok sa dozvolama.(građ.,lokac.,uporabn.).Na stan je upisana hipoteka od banke koja kreditira invest. , a koja se briše upisom hipoteke naše banke na taj stan. Investitoru početkom srpnja dolazi na naplatu rata kredita od njihove banke pa im se malo žuri s prodajom jer su nam sastavili zaista prihvatljivu ponudu. E sad , mi bi njima pri potpisivanju predugovora dali na ruke 30,000 EUR , a 80,000 EUR bi im banka isplatila na račun. Bili smo u tom naselju, svi stanovi osim našeg i još 3 su useljeni.Susjedi kažu da je sve s investitorom prošlo ok i da nisu umali nikakvih problema. Investitor ima ured u zgradi do naše gdje su već 3 godine od početka gradnje i ostat će još 3 jer grade još dvije zgrade. Ja se bojim za ove novce «na ruke» pa bi pitanje bilo kako se osigurati? Hvala ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.