ula objavljeno: 13. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2008. Može li mi netko pomoći šta sve trebamo odgovoriti kad nas pitaju što su to dotacije i je li porez na dobit i dalje zajednički porez? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 14. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2008. Načini finansiranja JLS jednim djelim iz državnog proračuna e to su dotacije (dotacije mogu biti i od županije), zajednički porezi - porez na dohodak, porez na dobit i od prodaje nekretnina i vlastiti prihodi - porezi, prirezi, doprinosi, naknade i pristojbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ula odgovoreno: 15. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2008. thx. ma nešto je predavačica na seminaru spomenula ...dok je još porez na dobit bio zajednički, a sad se po bilješkama ne mogu sjetiti šta je točno pričala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silky odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Na stranicama porezne uprave, porez na dobit nije više zajednički porez. Odite na navedenu stranicu, pod porezima (poreznim sustavom RH) imate popis zajedničkih, županijskih, te općinski i gradskih poreza. Ja mislim da je to točan podatak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.