eliopisak objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. Susjed mi je također HRVI i njegov sin je prošle godine zbog toga imao besplatnu ekskurziju sa školom u Orahovicu.Platilo je MHBDR. Kako sada stvari stoje sa Zakonom tj, dali djeca HRVI imaju pravo da im MHBDR plaća školske ekskurzije ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. jedino pravo pitanje i mene to iteresira jer imam dosta dice Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Jedino što znam, da je unazad pet-šest godina, MOBMS, preko UHVDDR, organiziralo petodnevne eksurzije u Grad Zagreb. Djeca su bila smještena u pansionu "Medvednica" na Sljemenu, a program je dobro osmišljen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.