snowy8 objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. Dobila sma obavijest o počinjenom prometnom prekršaju... Automobil sam ostavila parkiran suprotno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Budući da mi je ovo prvi prekršaj u gotovo 30 godina posjedovanja vozačke dozvole, čula sam da imam pravo pisati molbu da mi 'oproste'. Pa molila bih svakoga koji zna da mi kaže na koji način da napišem tu molbu i koje činjenice je potrebno navesti. Unaprijed zahvaljujem svima. Lijepi pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jozy odgovoreno: 16. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2008. Posaljite prigovor na prekrsajni nalog (kad ga dobijete), nakon odredenog vremena dobit cete poziv na sud, tamo se pojavite te ponizno iznesite svoju stranu price i nebi trebalo biti problema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowy8 odgovoreno: 20. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. Zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.