Jump to content

rok u svibnju


nelita

Preporučene objave

sprema li se tko za rok u svibnju? kako ide? ja sam počela ponavljat, pa me hvata panika, jer imam osjećaj da ništa ne znam! ne znam kako da ponavljam - po zakonima (već mi se riga od njih) ili po pitanjima, pa zasad kombiniram to dvoje! nešto učim i po skriptama, ali dosta se toga promijenilo, pa treba pazit!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

idem i ja u petom... jos nisam krenula s ponavljanjem, ostao mi je jos ustav i ustrojstvo za proc, pa ponavljanje. al imam feeling da necu nista stic i da nista ne znam. to je valjda normalno, tj. bar se ja nadam.

 

ja sam iskopirala gomilu skripti kad sam pocela ucit, no s vremenom sam shvatila da su mnoge zastarjele vec, a i da se ne isplati bas ucit po njima jer dobar dio ispitivaca "uziva" u zakonskom tekstu i izrazima.

 

u svakom slucaju, grozim se od pomisli koliko je ostalo vremena, a hrpa papira na podu u sobi se i dalje povecava...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

nisam još počeo ponavljat, ali kad budem - samo po pitanjima. Nemam više vremena za nešto temeljito. Namrljat ću pa šta bude. Nešto se posustalo sa objavljivanjem pitanja sa ovih zadnjih slušanja u travnju i početkom svibnja pa ako ih netko ima ili je slušao, molio bih da mi senda na bigteamster@gmail.com. Tnx!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija