nelita objavljeno: 16. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2008. sprema li se tko za rok u svibnju? kako ide? ja sam počela ponavljat, pa me hvata panika, jer imam osjećaj da ništa ne znam! ne znam kako da ponavljam - po zakonima (već mi se riga od njih) ili po pitanjima, pa zasad kombiniram to dvoje! nešto učim i po skriptama, ali dosta se toga promijenilo, pa treba pazit! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
huja odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. Nas dvije prijavile za peti. Dani nam sve brže prolaze u glavi nam se dimi. Živjeli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Froggy odgovoreno: 17. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2008. idem i ja u petom... jos nisam krenula s ponavljanjem, ostao mi je jos ustav i ustrojstvo za proc, pa ponavljanje. al imam feeling da necu nista stic i da nista ne znam. to je valjda normalno, tj. bar se ja nadam. ja sam iskopirala gomilu skripti kad sam pocela ucit, no s vremenom sam shvatila da su mnoge zastarjele vec, a i da se ne isplati bas ucit po njima jer dobar dio ispitivaca "uziva" u zakonskom tekstu i izrazima. u svakom slucaju, grozim se od pomisli koliko je ostalo vremena, a hrpa papira na podu u sobi se i dalje povecava... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfellow1 odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. nisam još počeo ponavljat, ali kad budem - samo po pitanjima. Nemam više vremena za nešto temeljito. Namrljat ću pa šta bude. Nešto se posustalo sa objavljivanjem pitanja sa ovih zadnjih slušanja u travnju i početkom svibnja pa ako ih netko ima ili je slušao, molio bih da mi senda na bigteamster@gmail.com. Tnx! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
t0nka odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. jel netko dobio poziv za svibanj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aliana odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. dobila poziv. Pismeni 20 i 21, a usmeni 27.05. Imam srece zbog produzenog vikenda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
t0nka odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. ja jos nisam dobila! a kad si tražila da ti bude ispit? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aliana odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. trazila sam da me stave poslije 26. ako jos nisi dobila znaci da si na kraju roka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
t0nka odgovoreno: 12. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. dobila sam...od 27-29.05. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mst odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. stvarno imaš sreće, samo će troškovi biti malo veći ako nisi iz zg-a.....blago ti se.....sretno!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mst odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. a za kad si napisala da te stave? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.