Zemir objavljeno: 21. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2008. Hvala na pomoći,kolega Esade meni je gospođa gdje sam prije predavao papire rekla da ona više nema ništa sa mojim papirima da je ona poslala moj predmet i to je to.Hvala kolega Commando,ako govoriš iz vlastitog iskustva onda si u pravu a i ja sam tako nešto čuo pa sam htio provjeriti kod nekog tko je to već prošao.Još jedno puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. ne vidim tvoje pitanje niti moj odgovor pa ne znam o čemu je riječ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zemir odgovoreno: 22. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Po odgovorio si mi na pitanje o medicinskoj dokumentaciji,pogledaj drugu temu "Medicinska dokumentacija".Hvala! :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. a da, malo vrludaš po temama... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. hahhahhaahaa,hm,sorry Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.