scoperta objavljeno: 22. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2008. Dragi moji supatnici, ima neko kakvu skriptu iz ostavine i izvanparničnog? Pliiiiiiz... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Froggy odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. daj mail, imam ja nesto od toga pa ti mogu poslat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonesa odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. ako je moguće da i meni pošalješ skripte koje imaš na mail angela10@net.hr....puno hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
huja odgovoreno: 23. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2008. Kolege drage, zar se to mora raditi? Nekako olako preskočih taj dio. Priključujem se molbama za skripte, teška srca......još papira.....podataka..rokova.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marin7 odgovoreno: 29. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2008. ...kolega...froggy...ako imas vremena poslati nevedene skripte i na mail digital10@net.hr, bio bih vam zahvalan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nara odgovoreno: 29. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2008. pliz i meni skriptu na monip@net.hr hvala!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cuteir odgovoreno: 2. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2008. molim vas, ako se mogu priključiti na listu za skripte! sve mi treba jer sam tek počela a nemam previše vremena tražit materijale. puno hvala! email: nespula@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.