Jump to content

pomoć


domankuš

Preporučene objave

pozdrav forumaši

Molim pomoć nisam dobio odgovor.

dragovoljac 1991.g. i dalje radim u MORHU i zadnja

dva liječnička u 3.g.pregleda ocjena 1.-nesposoban za voju službu - i dalje radim samo nemam kontak sa oružjem - nemam dana bolovanja.

Što mi je dalje raditi?

1. Da li čekam da me MORH pošalje na procjenu radne sposobnosti za mirovinu po Čl. 11bez obzira što nisam na bolovanju ?

2. Ili da ja idem kod svojega liječnika pa na bolovanje 3 mjeseca pa onda me on šalje na procjenu sposbnosti jer to pitanje muči dosta kolega koji su samnom neznamo što dalje? MOlim vas za pomoć što mi je dalje raditi, jer po 6a nemam uvjeta jer nam nisu uplati radni saž od 1991.-1993. vode nas kao aktivnu pričuvu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolega iz osobnog iskustva znam pripadnik sam 3 GOMBRE bio do 20.06 2007 god. bio sam na bolovanju u par navrata po par mjeseci na PTSP imam invalidnost 20% ja nisam htio slati papire za mirovinu preko liječnika opće prakse već sam se nakon par mjeseci vraćao na posao dok me naši iz MORH-a nisu poslali na ljekarski pregled u Dubravu.. tamo sam bio u 6.mj 2006 pa onda u 12.mj 2006 tad su mi rekli da sam za mirovinu onda sam ja otvorio bolovanje i 20.06 2007 sam dobio častan otpust s pravom na invalidsku mirovinu po čl. 11.. tako da sve što sam predavao za mirovinu to sam napravio u vojarni prije lječniočkog pregleda u dubravi... moj savjet je svakako nek te oni proglase nesposobnim za DVS i poslj 7-8 mj si u mirovini pozdrav iz ŽUPANJE

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija