Jump to content

otklanjanje kvarova na vozilu-ZOO čl. 410.


nata31

Preporučene objave

Imam problem: mijenjala sam svoje vozilo za drugo u salonu i bila sam sama jer je suprug bio na putu u inozemstvu. Prilikom preuzimanja primijetila sam nekoliko nedostataka i na to mi je suvlasnik salona rekao da te nedostatke i ostale koje primijetim kroz vožnju slijedeća 2 - 3 dana će on otkloniti o svojem trošku. Naravno, primijetila sam neke stvari (amortizeri - 600,00kn, brisači - motorić 1.100,00 kn, centralno zaključavanje...) i to prijavila već slijedeći dan suvlasniku. Popravila bi ja to i sama jer su zbilja u pitanju sitnice, ali te sitnice koštaju oko 2.000,00 kn, pa zašto bi. Suvlasnik mi je rekao neka se javi jednom tipu koji će to sve složiti. Javila sam mu se i već sam tri puta bez veze odvozila 200 km zbog popravka koji nisu napravljeni jer svaki put nema dijelova, pretpostavljam da ih suvlasnik ne želi kupiti.

Namjeravam mu poslati dopis da mi u roku 8 dana sukladno Zakonu o obveznim odnosima čl. 410. složi auto ili ću ga tužiti.

Da li to mogu učiniti? Ako mogu, da li on meni sada nakon mjesec dana može nabrojati nedostatke na vozilu koje je nekad bilo moje, a koje sam mijenjala za njegovo? Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija