Jump to content

Max adsl-nema pristupa


SUNRISE08

Preporučene objave

Sto se tice adsl-a, nazalost, ako tcom nema mogucnosti, najcesce nemaju ni drugi davatelji usluga. Mozete pogledati kod alternativnih davatelja usluga sto nude. Opcije koje ostaju je bezicni internet preko nekog mobilnog operatera (skup sport) ili strpiti se dok tcom ne rijesi problem na vasoj centrali i potom podnijeti zahtjev...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bežični sport preko mobilnih se kreće ovisno o odabranoj količini prometa, a najviše se u okviru plaćenog paketića nudi 3GB uz nadoplatu daljnje mjesečne potreošnje. Cijene se vrte do 300kn/mj uz povlasticu CARNetovim korisnicima u režiji s vip-om kada se račun dijeli sa 2. Trenutno T-com navlači korisnike sa 9 mjeseci (ugovor na 24mj) istog uz naknadu 1kn/mj. Ujedno je za napomenuti da je signal kvalitete koja je u određenom trenutku dostupna i rijetko odgovara čak i u velikim gradovima maximalnoj. Može se kretati od gprs preko edge, umts do hsdpa. A ponegdje su zadnja dva nedostupni, a niti ista lokacija nije uvijek jednako pokrivena. Prema tome, oprez i s tim ukoliko je jedino odabrano rješenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija