mr.Hyde objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. Ovak, napravio sam prometni prekrsaj, dobio doma kaznu i zalio se na nju , pozvan na sud radi kazne i od sudkinje dobio rjesenje po kojem mogu kaznu ili platiti 300kn ili odraditi dobrotvorni rad ili u zatvor na 3 dana. sudkinja mi je rekla da prihvatim dobrotvorni rad. E ja sad nju nisam pitao jer sam mislio da na rjesenju nes pise.Mene zanima kak da prihvatim taj dobrotvorni rad?? Dal meni doma dolazi jos nekakvo rjsenje ili nes drugo ?? malo mi je to hitno , pa ak bi neko nekak mogo pomoc , hvala vam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. nakon pravomoćnosti i izvršnosti, dobit ćete poziv za očitovanje....(odnosno izvršenj ekazne), u kojem će stajati da se javite sudu radi plaćanja, očitovanja o radu za opće dobro na slobodi ili zatvora.... izjasnite se da želite rad, potpisat ćete zapisnik o istom i to je to.... i čekat rješenje o radu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.