Jump to content

Kredit za PTSP-ovce ?!


UNPROFOR

Preporučene objave

Banka traži nekakvo jamstvo da imaš stalna primanja i uglavnom instrument osiguranja plaćanja je (ako nemaš jamca) polica životnog osiguranja.

 

Kvaka ti je u tome da im moraš dokazati dokumentom da imaš npr. mirovinu, a u tom dokumentu se vidi da si u invalidskoj mirovini. Onda traže još dokumentacije da vide iz kojeg si razloga u invalidskoj mirovini i kada vide dijagnozu i da ablenduješ jednim okom glatko te odbiju jer i sam znaš da su osobe sa dijagnozom PTSP rizična skupina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo da se nakratko osvrnem na ovih par postova prije, istina je da ima lažnjaka koji su navodno oboljeli od PTSD-a.isto tako ima lažnjaka koji su navodno ranjeni i primaju velike mirovine a od ranjavanja ni r, to je tako i treba se pomiriti s tim,nama fali jedinstvena udruga poput SUBNORA- u bivšoj Jugi, ovako svako malo veće mjesto ima udrugu branitelja , dragovoljaca, veterana,oboljelih od PTSD-a, HVIDR-a, itd, itd.To jedino odgovara političarima jer im ovako razjedinjeni nemožemo ništa,nemožemo se izboriti za svoja prava, i dok god je tako sve naše žalopojke idu u vjetar, zato neka svatko rješava svoj problem na najbolji način,ako može negdje nači pomoć dobro dođe, i neopteručujte se lažnim invalidima, jer nećemo ništa s tim postići. Treba upamtiti ovo nije 91.,ali nažalost povjest se toliko često ponavlja pa zaključite sami ???????????????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

UNPROFOR je napisao:

Da li je netko od oboljelih branitelja pokušao u zadnje vrijeme podignuti kredit u banci ???

Naime radi se o tome da Vas banke prilikom provjere kreditne sposobnosti glatko odbijaju zbog bolesti ! Nemoguće nam je dignuti kredit !!

Odakle bankama podaci o oboljelim od PTSP-a ???

 

:srednji:

Ja sam prije 2 mjeseca digao kredit u ZABI(da ih ne reklamiram)Ne traže policu životnog osiguranja već ti određeni dio kredita ide u njihov fond (kao osiguranje)koji ti obrće ta sredstva do krajnje isplate kredita tako da na kraju možda nešto i zaradiš.Međutim pitao sam jednu osiguravajuću kuću koja me glatko odbila kad sam tražio policu životnog osiguranja,što je totalni idiotizam.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija