piksi objavljeno: 30. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. travanj 2008. da li neko ima kakvih iskustava sa t mobile u vezi duga ,da li on zastareva i nakon koliko godina .presuda je donesena u njihovu korist a dug je 18000 kn.koji i dalje raste Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dada77 odgovoreno: 1. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. Plati dug kako znaš i umiješ, neće oni na tebe zaboravit... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piksi odgovoreno: 1. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. bio sam kod odvjetnika i on mi kaze da to nediram posto je vec proslo 6 god od presude a .odgovori mi molim te da li si imao kakvih iskustava sa tim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piksi odgovoreno: 1. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. to je dug jos iz 1999 godine bio sam naivan pa sam uzeo na pretplatu i broj dao drugome koji me izvaljao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anngee odgovoreno: 3. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2008. pravomoćna presuda se ne može izvršiti nakon proteka 10 godina od pravomoćnosti. pa ti čekaj... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.