Jump to content

zagrebparking i stranci


anna

Preporučene objave

stovani!

imam jedan problem.njemacki sam drzavljanin i za vrijeme posjeta zagrebu parkirao sam auto u 3.zoni.automata za parkiranje nije bilo vec se moglo platiti samo preko telefona (imam strani broj i iako rooming funkcionira potvrdu o parkiranju nismo dobili).u svakom slucaju kazna je bila za 5 minuta na autu.nakon mjesec dana dosla nam je razglednica od advokata iz njemacke koji zastupa zagrebacki parking i kazna plus troskovi odvjetnika.zanima me jel bolje platiti ili nas zgparking moze tuziti i u njmackoj.jel vrijedi zaliti se?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Drugi puta se opet uredno parkiraš i skineš tablice s auta, tako ti ovaj što naplačuje ne može naljepiti kaznu jer nema tablice a pauk ti ne može odnjeti auto jer je propisno parkiran.

 

Jedino što ti mogu ali sumnjam da će se toliko zaokupirati s time je da saćekaju vlasnika vozila , odnosno vozača pa da ga uz pomoć policije legitimiraju i utvrde njegov identitet kao i vlasništvo vozila.

 

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija